Мени


Салати

Ладно Предјадење

Топло Предјадење


Mедитеранска Kујна

Специјалитети од Риба

Специјалитети од Месо

Десерт

Детско Мени

Прилози


Пијалоци
Винска Карта на Винарска Визба Лазар

Пенливи Вина

Бели вина

Розе Вина

Црвени Вина

Традиционални жестоки пијалоци

Facebook Instagram Email Call English

Lazar Winery 2020. Designed by Stefan Ristovski

Logo